Etusivu

Tervetuloa pelaamaan

Syväri Golfin luonnonkauniille kentälle!

Syväri Golf

Tervetuloa tutustumaan upeaan golfkenttään Nilsiässä, Savon sydämessä. 9-väyläinen Syväri Golf tarjoaa pelaajilleen upeat puitteet niin golfharrastuksen aloittamiseen kuin rakkaasta lajista nautiskelemiseen oman perheen tai ystävien kanssa.

Kenttä on suunniteltu huolellisesti ja sen väylät ovat monipuolisia ja haastavia. Vaikka osa väylistä onkin metreissä mitattuna lyhyitä, griinien muodot tarjoavat haastetta kokeneillekin pelaajille. Väylät risteilevät kauniisti luonnon keskellä ja pelaajat pääsevät nauttimaan upeista näkymistä niin metsien kuin vesistönkin yli.

Syväri Golf tunnetaan kiireettömästä ja mutkattomasta ilmapiiristään. Lähtöajan saa lähes aina eikä hitaammin pelaavan tarvitse kiristää tahtiaan muiden pelaajien takia.
Golfkentän yhteydessä on myös viihtyisä klubirakennus, jonka yhteydessä voi nauttia virvoitusjuomia tai pikkupurtavia. Sieltä voi ostaa myös palloja, hanskoja ja muita golftarvikkeita.
Harjoitusalueella on luottokorttilukijalla varustettu palloautomaatti, lisäksi lähipelin harjoitteluun on oma alueensa.

Syväri Golf Nilsiässä on erinomainen vaihtoehto kaikille golfin ystäville, jotka haluavat nauttia kauniista ja mukavan haastavasta kentästä upeissa maisemissa ilman kiireen tuntua. Kenttä on avoinna läpi kesän ja se tarjoaa unohtumattoman golfkokemuksen kaikentasoisille pelaajille.

Syväri Golf ry

Tiirinniementie 7
73320 Nilsiä

06.00 - 22.00

Ajankohtaista

https://www.traditionrolex.com/35