Pelaamaan

TERVETULOA PELAAMAAN 2024

Tervetuloa pelaamaan Syväri Golfiin! Ajan voi varata Teetimen kautta ja maksun voi hoitaa joko Teetimessä, kentällä esim Mobile Payllä tai laittamalla s-postiin tiedot niin lähetämme laskun kierroksen jälkeen. Kaikki kierrokset tulee kirjata Nexgolf/Teetimeen. Tervetuloa pelaamaan!

KENTTÄESITTELY

"Syväri Golfin kentän suunnittelussa periaatteena oli luoda helposti lähestyttävä kenttä kaikille pelaajille ikään ja pelitaitoihin katsomatta. Mitoitukseltaan väylät sopivat erinomaisesti aloittelijoille, senioreille ja lapsiperheille, kun taas muotoillut viheriöalueet haastavat kokeneetkin pelaajat tarkkaan pelaamiseen."

Pelioikeus nyt KESÄKSI!

Pelaa niin paljon kuin haluat, viitsit, ehdit tai kehtaat 390 € Pelioikeus Aikuiset 360 € Juniorit 220 € Perhepelioikeus 990 € sis. myös jäsenyydet Tästä eivät golfkierrokset halpene. Kun ostat pelioikeuden saat rajoittamattoman pelioikeuden Syväri Golfiin hintaan 360 €. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän säästät. Juniorit (alle 22-vuotiaat) 220 €. Lähetä sähköpostitse pelioikeustiedustelusi meille syvarigolf@gmail.com, saat laskun sähköpostiisi.

"Kokonaisuudessaan kenttä on kompakti kokonaisuus. Lyhyet siirtymät ja helppo pelattavuus tekevät pelaamisesta nopeaa ja hauskaa. Täysmittaisen ja par 3 -kentän välimuoto on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. Se sopii erittäin hyvin golfin harjoitteluun ja lajiin tutustumiseen. Kentälle on helppo päästää vasta-alkajakin kokeilemaan oikeaa golfia."

"Pelattavuuden lisäksi on kentällä on panostettu myös viihtyisyyteen. Alueen luontaiset maastonmuodot ja maiseman ominaispiirteet luovat jokaiselle peliväylälle oman tunnelmansa ja luonteensa. Lammet ja metsäväylät yhdistettynä perinteiseen peltomaisemaan ja ympäröivään luontoon tarjoavat miellyttävän visuaalisen kokonaisuuden." (Jari Rasinkangas Kentän suunnittelija GolfArk)

Hinnasto 2024

AIKUISET

Green Feet: 9 reikää 25,- 18 reikää 29,-

JUNIORIT

Green Feet: 9 reikää 20,- 18 reikää 20,- ikä: alle 21v.

ELÄKELÄISET

Green Feet: 9 reikää 23,- 18 reikää 29,-

PERHEET

Green Feet: 9 reikää 50,- 18 reikää 70,- sis. vanhemmat + 1-2 lasta

Avoinna & Info

Yleistä tietoa kentästä ja aukiolo ajoista

Kenttä auki

Ma – Su: 6:00 – 22:00

 
Kentän sijainti

Syväri Golf

Tiirinniementie 7
73320 Nilsiä

Kioski auki

Alkukaudesta kioski on auki Ke-Su: 9:00 – 15:00. Kioskin ollessa suljettuna maksu MobilePayllä tai Teetimellä.

https://www.traditionrolex.com/36